6936794571 Καρτερός, Ηράκλειο vaggelisvenianakis@gmail.com
hero image
 

Μελέτες Φωτισμού 
Βενιανάκης Βαγγέλης - Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Αυτοματισμοί - Συστήματα Ασφαλείας - ΗράκλειοΗ εταιρεία Βενιανάκης Βαγγέλης αναλαμβάνει λύσεις φωτισμού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε έργου και αναδεικνύουν την μοναδικότητα του. Η δημιουργική συνεργασία του εξειδικευμένου προσωπικού μας με εσάς, αποδίδουν το αρτιότερο αποτέλεσμα, το οποίο συνάδει πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Εμείς πετυχαίνουμε αυτήν την σχέση με προσεκτικές μελέτες φωτισμού, χρησιμοποιώντας ειδικά προγράμματα και με την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος.
Οι άνθρωποι πρέπει να απολαμβάνουν τους χώρους τους αλλά και να ενεργοποιούνται από το φωτισμό του χώρου. Υψηλή απόδοση, έξυπνη διαχείριση φωτός και δυνατότητα αναβάθμισης της, οικονομική και ικανή να προσαρμοστεί σε μελλοντικές μεταβαλλόμενες καταστάσεις.

Κατάλληλο και επαρκή φωτισμό που αναδεικνύει όλα τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου και προάγει τη βασική λειτουργία του. Ακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις και χρησιμοποιώντας νέα προϊόντα LED, ο πελάτης γίνεται αποδέκτης σύγχρονων λύσεων, που του εξασφαλίζουν ιδανικά φωτοτεχνικά αποτελέσματα και μειωμένο κόστος συντήρησης.