6936794571 Καρτερός, Ηράκλειο vaggelisvenianakis@gmail.com
hero image
 

Ειδικοί Αυτοματισμοί 
Βενιανάκης Βαγγέλης - Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Συστήματα Ασφαλείας - ΗράκλειοΗ εταιρεία μας η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης,  διαθέτοντας μηχανικό αυτοματισμών με αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αυτοματισμών, σας προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις σε συστήματα Sonoff, συστήματα PLC και συστήματα KNX, για κάθε ανάγκη και απαίτηση του πελάτη. 
Τα συστήματα αυτοματισμού δίνουν είναι αρκετά ευέλικτα στην επιλογή προϊόντων. Τα συστήματα αυτοματισμού έχουν πολλές εφαρμογές και ελέγχουν φωτισμό, θέρμανση, ρολά, αερισμό αλλά ακόμα και τεχνολογίες πολυμέσων και ασφαλείας. Αυτό δημιουργεί αποδοτικά συστήματα τα οποία μπορεί να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ατομική σας ανάγκη. 
Χάρη στη δυνατότητα δικτύωσης τους, οποιοσδήποτε μπορεί να πραγματοποιήσει λειτουργίες για τις οποίες πριν θα έπρεπε να κατέχει τεχνικές γνώσεις . Δια μέσου των γραμμών bus, οι αισθητήρες όπως για παράδειγμα οι ανιχνευτές κίνησης και οι θερμοστάτες, δίνουν  οδηγίες στους ενεργοποιητές, για το τι θα ελέγξουν, για παράδειγμα το φωτισμό, τη θέρμανση ή τον κλιματισμό στο σπίτι. 
Η λειτουργία του συστήματος μπορεί να εκτελεστεί και συμβατικά μέσω των μπουτόν ή των οθονών αφής και ελέγχου. Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω του Internet και χειρισμός μέσω του τηλεφώνου.